Genieten van musea vanuit de luie stoel

De wereld staat op zijn kop. En dat levert soms toch mooie, leuke en unieke ideeën op. Zo ook het project van Virtueel Museum Bezoek. Een spontaan initiatief om bestaande technologie in vastgoedpromotie in te zetten voor een nieuwe toepassing: virtueel bezoeken van musea. Want als we toch binnen moeten zitten, kunnen we die tijd maar beter goed gebruiken.

Gratis voor musea, gratis voor de bezoeker
Uitgangspunt van dit initiatief is dat het laagdrempelig is. Zowel voor musea als voor u, bezoeker. Daarom is toegang tot deze site geheel gratis voor u en betalen musea niets om een virtuele tour te laten maken en te plaatsen. Want wij willen er alles aan doen om voor iedereen toegankelijk te zijn.

U kunt musea bezoeken van achter uw pc, laptop, met uw tablet of mobiele telefoon. En u kunt zelfs in VR-modus virtueel door het museum lopen.
We bieden een virtuele tour voor ieder museum in Nederland. Van gratis tot full service.

Heeft uw museum al een virtuele tour? Plaats hem gratis op onze site
De afgelopen periode zijn al meerdere musea zelf aan de slag gegaan met virtuele bezichtigingen. Dat is goed nieuws en wij nodigen deze musea van harte uit om hun tour bij ons aan te leveren. Dat kan heel eenvoudig door het aanleveren van een link of stukje code. Tevens kunt u promotionele tekst en een link naar uw eigen website aanleveren. U kunt op deze pagina daar alle informatie over vinden